+38 097 107 33 77 info@itb.biz.ua

Шановні друзі, запускаємо сторінку “Блог” та не гаючи часу діломося нашою пропозицією для співпраці.

Компанія IT&B бажає розвитку Вашій компанії та пропонує співпрацю у наступних напрямках:

1. Автоматизація нового чи оптимізацію існуючого бізнесу через створення чи оптимізації бізнес процесів та впровадження CRM системи:

1.1. Автоматизація процесу найму та адаптації співробітників через створення автоматизованої системи навчання та адаптації співробітників, проходження тестів та автоматичного оцінювання.

1.2. Автоматизація процесів закупівлі та продажу через впровадження CRM системи та налаштування обміну даними з іншим програмним забезпеченням (наприклад, 1C чи Power BI, тощо);

1.3. Автоматизація процесів складського обліку (від приймання товару до його відображення в інвентаризаційних відомостях інших програмних комплексів), а це, щонайменше, відсутність необхдності повторного введення інформації про товар (використовуємо сканер);

1.4. Автоматизація процесів безпосередньо на точці надання послуг (приймання замовлення, обслуговування клієнта, приймання оплати, організація доставки, тощо).

2. Створення віддаленого офісу та налаштування процесів комунікацій між співробітниками зі збереженням всього функціоналу офлайн офісу, використовуючи різні інструменти.

3. Брендування:

3.1. Бредування бізнесу (створення логотипів, фірмового стилю, поставки брендованої продукції (від каталогів чи чашок до брендованого одягу));

3.2. Брендування особистості (особистий ютуб канал; фейсбук та інстаграм сторінки; підбір, органзація та супровід на тематичні зустрчі керівних осіб та власників різних підприємств).

4. Створення сайтів та інтернет магазинів (від простих шаблонних сайтів та інтернет магазинів до складних порталів).

5. Консалтингові послуги зі створення та ведення бізнесу (від ідеї до запуску бізнеса “під ключ” під власним брендом або використовуючи франшизу до його ведення та просування).