+38 097 107 33 77 info@itb.biz.ua

Аутсорсинг бізнес-процесів – це можливість компаніям розвиватися в нестабільних умовах.

Яскравим прикладом цього явища є аутсорсинг HR бізнес-процесів (процесів пошуку кандидатів, первинних співбесід, первинної адаптації тощо). Також досить поширеним явищем є аутсорсинг бізнес-процесів фінансового департаменту та бухгалтерії.

Але, шановні друзі, час йде!

І сьогодні, хотілось би відмітити ще один бізнес-процес, який можна, а інколи й необхідно, віддавати на аутсорсинг – це бізнес процес розвитку компанії. Цей процес вимагає залучення професійних спеціалістів, при чому в досить різноманітних спеціалізаціях (керівник відділу розвитку, бізнес аналітик, архітектор бізнес процесів, програмісти CRM системи, 1С та платформи, на якій побудований сайт, дизайнерів, маркетологів, тощо).

І все було б добре, якщо б вони були завантаженні на сто відсотків кожного дня. Але це не завжди можливо по різноманітним причинам (спочатку потрібно проаналізувати ідею, підготувати техніко-економічне обґрунтування, погодити з власником бізнесу (при необхідності) бюджет і календарний план залучення коштів та реалізації проектів, своєчасно залучити фінансові, а можливо ще й додаткові людські ресурси, зібрати команду та поставити завдання, проконтролювати виконання, протестувати, провести навчання персоналу чи замовнику, тощо).

І як ми бачимо різні спеціалісти завантаженні на різних етапах. І добре було б, якщо компанія має фінансові та людські ресурси (чого Вам і бажаю), коли можливо об’єднувати різні проекти під одного бізнес – аналітика чи керівника відділу розвитку, але, як правило, це вже більш виняток. А тому компанії несуть невиправдані фінансові витрати.

Мати постійний штат для реалізації непостійних завдань з розвитку компанії досить ризикованих шлях, особливо в наших умовах – умовах турбулентності бізнесу!

Пристосовуємося до гібридної роботи!

Тільки конкретне завдання – конкретний результат!

У разі, якщо ж Вам потрібна допомога, то будемо корисними в:

1. Автоматизації бізнесу (побудова бізнес процесів, впровадження CRM системи – Бітрікс24);

2. Оптимізації бізнесу (проводжу аудит, знаходжу можливість скоротити витрати на виконання поточних завдань, пропоную рішення з прогнозованою ефективністю та вартістю, впроваджую);

3. Створенні інструкцій, правил, відеоматеріалів з бізнес процесів, навчання їх користуванням з тестами та екзаменуванням;

4. Створенні нових брендів як бізнесу, так і його власників; ребрендингу;

5. Створенні сайтів та інтернет магазинів;

6. Підготовці техніко-екомічних обгрунтовань запуску нових проектів в роботу;

7. Керуванні проектами;

8. Розвитку компанії в цілому (від ідеї та її техніко-економічного обгрунтування до організації процесів її впровадження та обслуговування).